Hoofdman

De hoofdman van het gilde is Leo Schellekens. Hij is te bereiken door hem een mailtje te sturen naar: hoofdman@mariagildeoirschot.nl

Secretaris

De secretaris van het gilde is Babette Smetsers. Contactgegevens secretariaat van het gilde:

Babette Smetsers – Marjolein 20, 5091 DL Oostelbeers – E-mail: secretaris@mariagildeoirschot.nl

Het gildeterrein

Onze gildeterrein ‘de Wip’ is gelegen in Oirschot aan de Notel. Het terrein ligt nabij: Notel 4, 5688 NB Oirschot

Secretariaat Oirschotse Jaarmarkt

Voor vragen en informatie over de Oirschotse Jaarmarkt is er een apart mail adres. Let op het algemene secretariaat van het gilde wordt hiervoor niet gebruikt.

Voor vragen en informatie over de jaarmarkt kun je mailen naar: oirschotsejaarmarkt@gmail.com

Lid worden?

Wist je dat iedereen lid mag worden van ons Gilde? Heren zijn welkom, maar bij ons gilde zijn ook dames welkom! Ook alle jeugd is welkom. Vanaf 6 jaar mag je namelijk al jeugdlid lid worden. Je bent dan zogenaamd aspirant lid. Vanaf 12 jaar wordt je officieel lid van het gilde. Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld vriend worden van het gilde. Ook deze mensen zijn meer dan welkom. Je hoeft dan niet in uniform mee op straat, maar wel hebben we deze helpende handen er graag bij! Kortom iedereen is welkom bij ons, we kunnen altijd nieuwe leden gebruiken!

Je kunt ervoor kiezen om iets te gaan doen, denk bijvoorbeeld aan trommen, vendelen, bazuinblazen of juist het schieten. Maar ook zonder een bepaalde functie kun je lid zijn en ben je welkom bij ons!

Heb je vragen rondom een lidmaatschap van het gilde? Of wil je eens komen kijken? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!