De Oirschotse jaarmarkt wordt dit jaar gehouden op zondag 12 september 2021 van 10:00 tot 17:00 uur op het Marktplein van het prachtige dorp Oirschot.

De Oirschotse jaarmarkt wordt georganiseerd op iedere tweede zondag van september door het Gilde Broederschap van Onser Liever Vrouwe te Oirschot. Het evenement vindt plaats op het marktplein in het centrum van Oirschot.

De komende markt vindt plaats op 12 september 2021. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Wanneer we de markt in 2021 weer volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen organiseren kunt u weer inschrijven. Heeft u interesse, stuur een mail naar: jaarmarkt@mariagildeoirschot.nl

We sturen u graag een vrijblijvend formulier met wat meer informatie toe. Een kraam huurt u bij ons al voor 35,00 euro!

Voor meer informatie over het huren van een kraam ga naar: http://mariagildeoirschot.nl/oirschotse-jaarmarkt-info/info/ of stuur ons een mail!

De jaarmarkt is een markt met allerlei nieuwe artikelen, tassen, kleding, sieraden, telefoonaccessoires, diverse hobby spullen, kaarten, gehaakte spullen en andere zelfgemaakte artikelen. Daarnaast is er een klein gedeelte met rommel spullen.

dscn6885

De Oirschotse Jaarmarkt wordt gehouden op het marktplein van 10:00 tot 17:00 uur. De entreeprijs bedraagt € 1,50 voor een volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang.