Op zondag 9 september 2018  was er alweer de 52e editie van de Oirschotse Jaarmarkt.

Dit jaar was het een zeer goede geslaagde markt. Het weer was goed, er was veel te doen in het mooie centrum van Oirschot en daar kwamen lekker veel bezoekers op af voor onze gezellige markt.

Er stonden veel volop kramen gevuld met van alles en nog wat. Voor iedereen wel iets leuks te vinden. Er waren bijvoorbeeld tassen, riemen, schoenen, gezelschapsspellen, dierenaccessoires, beddengoed, tuinartikelen, sieraden, diverse woonaccessoires en optidee spullen. De markt was goed gevuld met van alles en nog wat!

Daarnaast was er een terrasje waar je lekker kon genieten van diverse versnaperingen. Cocosbollen, aardappeltwisters, kip, een broodjes hamburger en natuurlijk daar een lekker drankje bij. Ook kon je luisteren naar wat gezellige muziek op de achtergrond van de New Orleans Dixie skaters.

Ook aan de kinderen was natuurlijk weer gedacht, ze konden eindeloos springen op het springkussen of mochten met een Ara of Grijze Roodstaart op de foto.

Kortom het was eer een leuke en gezellig bezoekje waard! Op naar de volgende, op zondag 8 september 2019. Noteer het alvast in uw agenda!