Zondag 18 september 2022  

Georganiseerd door Gilde Broederschap van Onser Liever Vrouwe Oirschot

Federatietoernooi Vendelen, Trommen, Bazuinblazen en Standaardrijden

Het idee om het federatietoernooi Vendelen, Trommen, Bazuinblazen en Standaardrijden te houden begon aan het begin van vorig jaar te borrelen bij enkele leden van Gilde Broederschap van Onser Liever Vrouwe uit Oirschot. Het was immers voor ons 40 jaar terug dat wij voor de eerste keer een Vendel-, Trom-, Bazuinblazen- en Standaardrijdentoernooi voor de federatie hadden georganiseerd.

Ondertussen is het 2022 en is dit idee werkelijkheid geworden! Een groep enthousiaste commissieleden heeft de grote lijnen mogen uitzetten en de organisatie van A tot Z ingevuld. Dit kunnen ze natuurlijk niet alleen, want samen met onze eigen leden, sponsoren van binnen en buiten Oirschot en diverse vrijwilligers gaan wij er een mooi evenement van maken en zetten we Oirschot weer op de kaart. In dit traject en samenwerking komt ‘verbroedering’ heel sterk naar boven, een begrip dat binnen het gilde van enorm grote waarde is.

Via deze weg danken wij dan ook iedereen die op wat voor manier dan ook zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van ons federatietoernooi. Wij wensen de toeschouwers en deelnemende gilden heel veel plezier.

Daarnaast wensen we ook de deelnemers aan de diverse wedstrijden heel veel succes toe.

Met vriendelijke groet,

Leo Schellekens

Hoofdman Gilde Broederschap van Onser Liever Vrouwe – Oirschot