De Oirschotse jaarmarkt wordt dit jaar gehouden op zondag 3 september 2023 van 10:00 tot 17:00 uur op het Marktplein van het prachtige dorp Oirschot.

De Oirschotse jaarmarkt wordt georganiseerd door het Gilde Broederschap van Onser Liever Vrouwe te Oirschot. Het evenement vindt plaats op het marktplein in het centrum van Oirschot.

Er zijn nog enkele kramen te huur! Inschrijven kan tot 20 augustus, maar VOL = VOL ! Heeft u interesse in een kraam? Stuur een mail naar: oirschotsejaarmarkt@gmail.com **

We sturen u graag een vrijblijvend formulier met wat meer informatie toe. Een kraam huurt u bij ons voor € 40 euro per kraam.

Voor meer informatie over het huren van een kraam kijk op deze site of stuur ons een mail oirschotsejaarmarkt@gmail.com

De jaarmarkt is een markt met allerlei nieuwe artikelen, tassen, kleding, sieraden, telefoonaccessoires, diverse hobby spullen, kaarten, gehaakte spullen en andere zelfgemaakte artikelen. Daarnaast is er een klein gedeelte met rommel spullen.

De Oirschotse Jaarmarkt wordt gehouden op het marktplein van 10:00 tot 17:00 uur. De entreeprijs bedraagt € 1,50 voor een volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang.

** Vragen over de markt graag uitsluitend per mail naar: oirschotsejaarmarkt@gmail.com. Het secretariaat van het gilde kan u hiermee niet vooruit helpen.