Op zondag 12 september 2021  was er gelukkig toch weer een mooie geslaagde editie van de jaarmarkt.

Dit jaar was het een zeer goede geslaagde markt. Na het coronajaar waarin we geen markt mochten organiseren hadden we nu veel geluk. Het weer was goed, er was veel te doen in het mooie centrum van Oirschot en daar kwamen lekker veel bezoekers op af voor onze gezellige markt.

Er stonden veel volop kramen gevuld met van alles en nog wat. Voor iedereen wel iets leuks te vinden. Er waren bijvoorbeeld tassen, riemen, schoenen, gezelschapsspellen, dierenaccessoires, beddengoed, tuinartikelen, sieraden, diverse woonaccessoires en optidee spullen. De markt was goed gevuld met van alles en nog wat!

 

Daarnaast was er een terrasje waar je lekker kon genieten van diverse versnaperingen. Aardappeltwisters, kip, een broodjes hamburger en natuurlijk daar een lekker drankje bij. Ook kon je luisteren naar wat gezellige muziek op de achtergrond. Ook aan de kinderen was natuurlijk weer gedacht, ze konden eindeloos springen op het springkussen.

Kortom het was eer een leuke en gezellig bezoekje waard! Op naar de volgende, op zondag 4 september 2022. Noteer het alvast in uw agenda!