Schrijf je vanaf nu in! 

Voor het huren van een kraam kunt u hier meer informatie vinden. Ook leest u hier in het kort de voorwaarden voor het inschrijven voor onze markt. U kunt bij ons een kraam huren voor € 40,00 per kraam**! Een kraam is 4 meter lang en 1 meter breed. Deze zijn zonder boven en achterzeilen. De (witte) zeilen en klemmen zijn wel tegen een borg van € 10,00 verkrijgbaar.

Vroege vogel korting!

Let op! Voor de vroege vogels is er een tijdelijke vroegboekkorting van € 5,00 euro. Wat moet je hiervoor doen? Je schrijft in voor de jaarmarkt door een inschrijfformulier aan te vragen. Stuur dit inschrijfformulier in voor uiterlijk 1-juni-2024 en zorg ook dat de betaling binnen is op uiterlijk 1-juni en dan betaal je maar € 35,00 per kraam. Zorg dus dat je er op tijd bij bent. Aanvragen na deze datum tellen niet meer mee voor deze korting.

Staanplaatsen en foodkramen zijn alleen in overleg te boeken bij ons. Daarvoor gelden namelijk andere prijzen en hebben we minder plaats. Vol is vol.

Heeft u interesse?

Vraag dan vrijblijvend een inschrijfformulier aan door een mailtje te sturen naar: oirschotsejaarmarkt@gmail.com

 

** Deze prijs geldt uitsluitend voor non-foodkramen.

** Vragen over de markt graag uitsluitend per mail naar: oirschotsejaarmarkt@gmail.com. Het secretariaat van het gilde kan u hiermee niet vooruit helpen.