Heeft u nog oude, bruikbare oude spullen, waar u zelf niets meer mee doet? Die nog wel een ronde meekunnen? Breng deze spullen naar ons!

Na een onzeker jaar van Corona gaan wij er weer voor. We houden op zondag 12 september 2021 de Oirschotse Jaarmarkt. Deze markt wordt elk jaar georganiseerd op de tweede zondag van september door het Gilde Broederschap van Onser Liever Vrouwe te Oirschot. De markt wordt gehouden op het marktplein in Oirschot van 10:00 tot 17:00 uur.

Onze jaarmarkt heeft veel braderiekramen met nieuwe spullen, als kleding, tassen, riemen, woonaccessoires en veel meer! Ook zijn er kramen met hobbyspullen. Daarnaast is er een stukje met oude spullen, die nog wel een ronde mee kunnen. En naar die spullen zijn wij nog op zoek!

Heeft u nog oude, bruikbare oude spullen, waar u zelf niets meer mee doet? Die nog wel een ronde meekunnen? Breng deze spullen naar ons! Wij verkopen deze spullen graag op onze markt! We hebben 2 brengdagen gepland en alléén dan kunt u in de ochtend uw spullen brengen. Wij zouden het fijn vinden als de spullen zoveel mogelijk in dozen zouden zitten.

Deze brengdagen zijn:

  • Zaterdag 17 juli – 10:00-12:00 uur
  • Zaterdag 28 augustus – 10:00-12:00 uur

Helaas kunnen wij geen witgoed, computers en grote meubelen aannemen. Alle andere bruikbare spullen zijn van harte welkom!

U kunt de spullen alléén dan op bovenstaande data brengen, want dan zijn er mensen van het gilde aanwezig op het volgende adres: Peperstraat 5, te Oirschot.

Heeft u nog vragen? Of wilt u ook een plekje bemachtigen op onze markt?

Mail dan naar gildemarktoirschot@mariagildeoirschot.nl. Of kijk op www.mariagildeoirschot.nl

Alvast heel erg bedankt!

De Oirschotse jaarmarkt gaat door!