20160702_141817Op zaterdag 2 juli waren we uitgenodigd voor het gouden huwelijksfeest van onze beschermheer en beschermvrouw. Een gouden bruiloft, 50 jaar samen een goede reden voor een feestje!

Het gilde verzamelde bij het gemeentehuis om in optocht de familie thuis op te halen. Vanuit de Molenstraat trokken wij verder naar de kerk. Om 14 uur zou daar de viering beginnen. Met tromgeroffel kwamen we binnen in de goed gevulde Sint Petrus Basiliek.

Na deze viering trokken we in optocht weer naar huize Groenberg. De familie liep mee in het gilde en alle andere genodigden erachteraan. Een hele stoet was het! Bij huize Groenberg aangekomen maakten wij een ere-haag waar alle genodigden door heen mochten lopen.

Toen we ook binnen aangekomen waren, was het direct tijd voor een woordje van hoofdman Leo en werd het cadeau overhandigd. Een wijnkaraf met wijnglazen waarin het logo van de vereniging stond gegraveerd. Na het officiële gedeelte was het tijd voor een hapje en een drankje. We hebben een hele gezellige middag met zijn allen gehad.

Topy en Peter; nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie gouden huwelijk. Bedankt voor de gezellige middag!

20160702_141817 IMG-20160708-WA0001 (1)

Gouden Bruiloft Familie Mertens