Jeu de Boules Avond

Op 15 juli hielden we weer onze jaarlijkse jeu de boules avond in onze gildetuin. De avond was al in juni gepland, maar moest uitgesteld worden vanwege het overlijden van een van ons honoraire lid, Geert Beljaars. De strijd gaat om een wisseltrofee.

Om 19.00 uur werd er verzameld. Nadat er teams gemaakt waren door middel van het trekken van nummertjes kon de strijd beginnen. Na ongeveer een half uur werd een pauze ingelast. Hierin was er tijd voor koffie of thee met cake gebakken door Annemarieke van der Staak en Talena Smetsers. Toen dit op was weer verder met de strijd. Na enige tijd had iedereen de nodige rondes gegooid en was er de uitslag.

Het winnende team was het team van Jorieke Schellekens en Cor Smetsers. Dit werd dus kampen tussen deze beiden. De uiteindelijke winnaar van 2014 werd Cor Smetsers. Gefeliciteerd!

Na de inspanning van het gooien kon men genieten van een biertje, wijntje of glaasje fris. Daarbij waren de nodige versnaperingen. De gezelligheid duurde nog tot ongeveer 22.30 uur. Dit was mede te danken aan de vele leden die met of zonder partner/kinderen aanwezig waren.

Bedankt commissie schieten, maar natuurlijk ook alle leden die aanwezig waren.

Jeu de Boules Avond