Afgelopen zondag, 13 september was de Oirschotse Jaarmarkt op het marktplein van Oirschot. Deze markt wordt ieder jaar georganiseerd door gilde Broederschap van Onser Liever Vrouwe uit Oirschot. Het was een mooie zondag met prachtig weer. Lekker weer om naar de markt te gaan.

Foto 3

Naast de diverse kramen met van alles en nog wat kon je ook op de foto met verschillende uilen van ‘Frank’s Uilenwereld’. Er zijn vele foto’s gemaakt! Er was een gezellig terras waar je onder genot van een hapje en drankje kon genieten van de muzikale optredens van ‘Ons Drummers’. Een groep verstandelijk gehandicapten die een slagwerkgroep vormen. Daarnaast bracht ook ‘James Overlast’ de sfeer er wel in als dweilorkest. De kinderen genoten lekker op het grote springkussen. Kortom het was een geslaagde zondag.

In 2016 zal de markt ook weer worden gehouden en wel zoals altijd op de tweede zondag van september. Dat zal dus zijn op zondag 11 september 2016. Deze editie zal nog grootser worden uitgepakt. Dit omdat het dan de 50e markt is. Zorg dus dat je erbij bent! En heb je nu al interesse in de markt, wil je dit zeker niet missen. Stuur dan alvast je gegevens per mail naar: gildemarktoirschot@mariagildeoirschot.nl.web202.totaal.net zodat we je tzt een inschrijfformulier kunnen toezenden.

Dus noteer vast in u agenda, zondag 11 september, 50e editie Oirschotse Jaarmarkt. Houd de datum alvast vrij! En voor dit jaar iedereen bedankt voor de aanwezigheid!

Oirschotse Jaarmarkt was een succes!