De Oirschotse jaarmarkt wordt zoals gewoonlijk weer georganiseerd door Gilde Broederschap van Onser Liever Vrouwe uit Oirschot. Dit jaar al voor de 55e keer. Een markt voor ieder wat wils. Jij komt toch ook?

De markt wordt zoals gewoonlijk gehouden op het marktplein van Oirschot. Er staan weer veel verschillende kramen met van alles en nog wat. Denk aan allerlei soorten sieraden, ook zelfgemaakte sieraden. Maar ook tassen en lederwaren. Kleding, telefoonaccessoires, er staan verschillende mensen met zelfgemaakt hobby artikelen en meer. Ook is er een hoekje waarin je kunt rommelen tussen tweedehands spulletjes. Kortom voor ieder wat wils!

We zorgen voor een gezellig terras, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ook aan de kinderen is gedacht. Ze kunnen naar hartenlust springen op het springkussen terwijl de ouders genieten van een bakje koffie of een ander drankje. In de middag zal er een ballonenclown zijn voor de kinderen. Daarnaast is er in de middag rond de klok van half 3 een optreden van niemand minder dan Jip van de Loo. Echt Oirschots aanstormend talent zal van zich laten zien en horen. Dat wil je niet missen!

Kom gezellig langs op zondag 3 september van 9:00 tot 17:00 uur op het marktplein van Oirschot! Entree is € 1,50 en tot 12 jaar is het gratis. Er zijn nog kramen te huur! Voor meer informatie kijk op: www.marigildeoirschot.nl of mail naar oirschotsejaarmarkt@gmail.com

Oirschotse Jaarmarkt – zondag 3 september